Blog

Bekijk deze email in uw browser

Beste relatie,

We zijn weer open! Dat geeft energie. Graag deel ik waar deze zomer mijn werk wordt getoond.
 

26 en 27 juni: Open Atelier

Komend weekend is ons ateliergebouw open. Twintig kunstenaars uit het pand B46 op terrein Arnhems-Buiten openen hun deuren om te laten zien waar ze (aan) werken. Arnhems Buiten is een parkachtig terrein uit de jaren-30 (KEMA). In ons gebouw B46 vind je schilders, illustratoren, beeldhouwers en meer.
Adres: Utrechtseweg 310 in Arnhem. Wees welkom tussen 12 en 17 uur.
 
4 en 5 september: Art Eindhoven
De Kunstbeurs Art Eindhoven vindt op 4 en 5 september plaats in het Klokgebouw in Eindhoven aan Strijp-S. Tussen 11 en 17.30 uur laten de -door een vakjury geselecteerde- kunstenaars hun werken zien. Het Klokgebouw is een oude Philipsfabriek dat met zijn industriële uitstraling een prachtig decor vormt voor de geselecteerde werken. Toegangskaartjes bestel je hier.
.

 

11 en 12 september:
Kunstroute Renkum

Op 11 en 12 september ben je welkom in mijn tuin aan Kerklaan 34 in Doorwerth. Voor de vijfde keer in het kader van de Kunstroute Renkum. Dit keer niet in juni maar in september. Tussen 11 en 17 uur kan je zo de tuin in wandelen. Wees van harte welkom!

 

Seizoensopening

Eind mei begonnen we het seizoen met Kunst aan het Klompenpad op Landgoed de Lieskamp; Het was een magisch weekend: na een lange winter in lock down en een koud voorjaar, liepen op deze eerste mooie dagen meer dan 1000 mensen langs kunstwerken aan het wandelpad. In volledige Corona-proof-opstelling.

 

Nieuw werk

Op bovenstaande expo’s zie je veel nieuw werk. Met dank aan de lock down: er was deze winter alle rust om in stilte nieuwe vormen en nieuwe verhalen te onderzoeken. Het resultaat? Onder andere ‘Minding my own business’ (zie foto), ‘Holding the world together’ (zie boven) en het kleine maar sprekende  ‘Being’.

 
Afspraak
Geen tijd of zin op bovenstaande data? Je kan ook op een ander moment vrijblijvend het atelier bezoeken. Bel of app voor een afspraak 06-51327639. Of bezoek de website, facebook of instagram

In de hoop dat we elkaar treffen, wens ik je een heerlijke zomer. Met hartelijke groet,
Sigrid van Amerongen
Instagram
Facebook
Sigrid van Amerongen
+316-51327639
Bezoek: Arnhems Buiten, B46
Utrechtseweg 310, Arnhem
Post: Kerklaan 34, 6865 GZ Doorwerth
sigridvanamerongen@gmail.com
KvK: 73471240

© Sigrid van Amerongen 2020

Fotografie - Maarten Verbaarschot
Web Design - Wouter Damen

`).appendTo("body");});