Blog

Bekijk deze email in uw browser

Beste relatie,

Via deze nieuwsbrief breng ik u graag op de hoogte van mijn beeldhouw- en dichtwerk.

Kunstroute in Renkum

Op zaterdag 1 en zondag 2 juni 2019 bent u van harte welkom tijdens de 20ste editie van de Kunstroute Renkum. Tussen 11 en 17 uur verwelkom ik u graag bij mij in de tuin op Kerklaan 34 in Doorwerth. In de tuin staat mijn beeldend werk in brons en steen.
 
Nieuw in de collectie is -onder andere- het beeld ‘Ruimte’, in brons, van 120 cm hoog. Het laat een vrouw zien die zich overgeeft aan de vrijheid en de ruimte om haar heen ten volle benut.

 

Solo-expositie in Friesland

Op zondag 9 juni om 15.00 uur opent de solo-expositie in galerie Bei Mei, Hoofdstraat 4 in Koudum, Friesland. De expositie toont een overzicht van mijn werk en ontwikkeling van de afgelopen twee-en-half jaar. U bent van harte welkom tijdens de opening op 9 juni om 15 uur (met toelichting van de kunstenaar ;-) en tijdens de openstelling in de weken erna. De expositie loopt tot 14 september 2019. Galerie Bei Mei is onderdeel van Beeldhouwcentrum Koudum en van dinsdag t/m zaterdag geopend van 10 tot 17 uur.
 

Dichtbundel

In december is mijn dichtbundel ‘Later, niet vandaag’ gepresenteerd. Het was een feestelijke avond bij boekhandel Meijer & Siegers in Oosterbeek. De achterflap vermeldt: “een bundel die zowel diep doorvoeld is, als licht van toon.” De bundel (inmiddels in de tweede oplage) is te bestellen à 12,50 euro via sigridvanamerongen@gmail.com, via bol.com en te verkrijgen bij de boekhandel in Doorwerth en Oosterbeek.
 
Website
Meer informatie vindt u op de website www.sigridvanamerongen.nl. Ook ben ik te volgen via facebook en instagram.

Ik wens u een fijne zomer en hoop u te treffen!
Met hartelijke groet,
Sigrid van Amerongen