Blog

Bekijk deze email in uw browser

Beste relatie,

Via deze nieuwsbrief informeer ik u graag over mijn werk.

Uitnodiging Atelierweekend

Op zaterdag 16 en zondag 17 november is het Landelijk Atelier-Weekend. Kom kijken in mijn atelier! Kunstenaars uit het hele pand hebben hun deur open en laten zien waar zij werken. U bent welkom tussen 12 en 17 uur op Utrechtseweg 310 in Arnhem (Arnhems-Buiten), gebouw B46. Mijn atelier zit in het souterrain. 

Arnhems-Buiten is een prachtig glooiend terrein met oude bomen en KEMA-bedrijfspanden uit de jaren dertig. 

Terugblik op de zomer

Het was een actieve, warme zomer. Mijn werk was de hele zomer te zien tijdens een solo-expositie in Beeldhouwcentrum Friesland, bij de Kunstroute Renkum en tijdens de open dagen van wijnhuis Robbers en van den Hoogen. Beelden en dichtbundels zijn overgegaan in andere handen. Wat door mij gemaakt is, hoort nu bij andere levens en vertelt daar een eigen verhaal.

De winter komt er aan...

En dat betekent nieuwe dingen maken en leren. De contouren daarvan zijn tijdens het atelierweekend te bekijken. Dit najaar volg ik een masterclass beeldhouwen bij Eddy Roos in Amsterdam die onderwijst  over ‘de leer van de Arabesque van Paul Gregoire. Een manuscript voor een kinderboek over klimaatverandering is afgerond en ligt bij uitgevers op de stapel.

Nieuwe foto's

Bekijk nieuwe foto's van beelden op mijn website, gemaakt door Maarten Verbaarschot. 
 
Tot gauw
Ik wens u een gezellige winter en hoop u te treffen tijdens het Landelijk Atelier Weekend op 16 en 17 november. De volgende nieuwsbrief verschijnt in het voorjaar.

Hartelijke groet,
Sigrid van Amerongen
Instagram
Facebook